Välkommen till Högskolan i Halmstad och Nollningen 2019

Du har blivit antagen till Högskolan i Halmstad, årets studentstad och därmed även inbjuden till en av Sveriges bästa nollningar!!

Som nyantagen student på Högskolan i Halmstad har du (eventuellt) noll högskolepoäng, och benämns därför som nolla. Syftet med nollningen är att fungera som en inspark i Högskolevärlden och allt vad den har att erbjuda. Du lär känna alla dina klasskamrater och andra blivande kompisar som du skall spenderar din kommande studietid med. Du lär dig även mer om staden Halmstad, Campus och du kommer att ha 10 jävligt roliga dagar.

Härmed bjuder vi in dig, som är antagen till ett av TBI-programmen, till tio helt oförglömliga dagar, fyllda med massvis av roliga aktiviteter. En stor introduktion till allt kul som studentlivet har att erbjuda. Allting är frivilligt(!) och ingen kommer att tvingas delta i någon aktivitet. 

Du tillhör TBI som står för Teknisk Biologi och som är ett samlingsnamn för fyra olika program: “Miljö, innovation och hållbarhet”, “Naturvård och Artmångfald”, “Energiingenjör – förnybar energi” och” Biomedicin – inriktning träningsfysiologi”. Vi har den bästa färgen -> Beige!

Nollningens första dag är torsdagen den 22/8 då samling sker på “botplats” klockan 09:00. Våran så kallade botplats är den plats där vi i TBI alltid samlas och den ligger utanför R-huset. Väl på plats kommer du att mötas av NolleMamma Klara och NollePappa David, de kommer att stå i vackra beigea overaller med en stor beige TBI-flagga med en jordglob på. Någon av dem kommer stå vid Trade Center (den jättehöga byggnaden i början av campus) och peka er i rätt riktning, men ni kan även gå in på www.hh.se och hitta en campuskarta ifall ni vill ha extra koll på vart ni ska. Mamma och Pappa kommer under hela Nollningen att finnas där för dig om du har några frågor eller behöver någon att prata med. 

Tel Nr Mam /Pap: 076-03 13 217 (Aktiveras i början av Augusti)
Mail: tbi@nollning.nu

Det enda obligatoriska under Nollningen är INSKRIVNINGEN den 27/8. Går man inte på denna riskerar man att förlora sin plats på programmet. Vi kommer under dagen att hjälpa er hitta till er plats för inskrivningen. 

Det är absolut förbjudet att ta med egen alkohol under nollningen! Detta är för allas trivsel och för att Nollningen ska kunna hålla sin höga standard. Blir man törstig så finns det gott om vatten och bot i form av folköl/ -cider till alla nollor, eller alkoholfritt i form av läsk. Utklädnader och heltäckande ansiktsmaskering kommer även att förekomma, om detta är ett problem så säg till Mamma och Pappa när Nollningen börjar. För dig som vill delta på Nollningen tar TBI ut en nolleavgift som betalas första dagen på Nollningen:

I appen VIPMonkey: 253 kr
Kontant eller Swish till Staben: 200 kr

I nolleavgiften ingår dryck, nolletröja (som ska bäras varje dag under nollningen), vattenflaska, nollepubar och lunch/middag vissa dagar. 

OBS Nolleavgiften skiljer från medlemsavgiften för kåren. Nollningen kommer även att avslutas med en stor fest den 31/8 som har en separat kostnad!

Viktiga saker att tänka på under Nollningen:

 

  • Oömma kläder och bekväma skor, då vi kommer att vara utomhus mycket.
  • Antagningsbesked samt legitimation.
  • Fickpengar! Vissa dagar är man tvungen att köpa lunch, kan även vara gott med en glass eller fem. 
  • Tänk på att skaffa hemförsäkring om du flyttar hemifrån. Det är lätt att glömma!

 

Ha en fantastisk sommar, så ses vi på Nollningen!
Mvh TBI-Staben